İlgili Yazılar
KEÇİBOYNUZU(HARNUP)FAYDALARI
Yeryüzünün en eski bitki türlerinden olan şifa deposu keçiboynuzunun, zengin besin içeriği yanında yüksek düzeyde antioksidan maddeler içerdiğinden, bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi... daha fazla oku
Antep Fıstığı Neden Tüketilmeli?
Bu kuru yemişe antep fıstığı denilmesinin sebebi ilk fıstık işletmelerinin Gaziantep'te kurulmuş olması, ülkemizin diğer şehirlerine buradan dağıtılması ve... daha fazla oku
BLUEBERRY(YABAN MERSİNİ)
BLUEBERRY NEDİR? Maviye çalan renginden dolayı “blue” ve küçük bir meyve olduğu için de “berry” kelimelerinin birleşimi ile oluşturulan blueberry... daha fazla oku
KURUYEMİŞ TÜKETİMİNİN FAYDALARI
Kuruyemiş Tüketmenin Faydaları Sindirim Sistemini Düzenler Özellikle çekirdek, sindirim sisteminin düzenlenmesine yardımcı olur. Lifli yapısı nedeniyle çekirdek ve diğer kuruyemiş türleri,... daha fazla oku
Kuru Kayısı Tüketiminin Sağlığa Katkıları
Kuru kayısı, bilindiği üzere taze kayısıların özel tekniklerle kurutulması ile üretilir. Bu kurutma işlemi, güneş altında ve doğal yöntemlerle... daha fazla oku
Turna yemişi antibiyotik kullanımını azaltıyor
Fransa’da, 5 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilen Uluslararası Polifenol ve sağlık Konferansı’nda Gündem maddelerinden biri de turna yemişi tüketiminin antibiyotik... daha fazla oku